LVI-suunnittelu

Suunnittelemme LVI-järjestelmiä uudis- ja saneerauskohteisiin. Pitkä suunnittelukokemuksemme, vahva osaamisemme sekä jatkuvasti päivittyvä projektikokemuksemme tekevät meistä luotettavan kumppanin.

Pidämme yllä osaamistamme kouluttautumalla sekä seuraamalla alamme tekniikan kehittymistä.
Suunnitteluosaamisemme pääalueet ovat vesi- ja viemärisuunnittelu, lämpöjohtosuunnittelu, jäähdytyssuunnittelu, ilmastointisuunnittelu ja rakennusautomatiikka. Lisäksi meillä on erityisosaamista sairaalatekniikasta sekä muista erikoisjärjestelmistä.

Tarjoamme myös työmaavalvontaa niin omiin kuin muiden toimistojen suunnittelemiin kohteisiin. Työmaan valvojina olemme tilaajan edunvalvojia. Olemme tunnettuja tarkkuudestamme ja kovasta vaatimustasostamme kohteissa.

Tehtävämme on varmistaa, että projekti valmistuu laadukkain tuloksin ja sovittuna ajankohtana. Vaativissa hankkeissa joustavuus, ketteryys ja kustannusten hallinta ovat avainasemassa.

LVI-alan ongelmanratkaisu on ydinosaamistamme, ja monipuolinen laboratoriomme tarjoaa meille erinomaiset mahdollisuudet testata eri ratkaisuvaihtoehtojen toimivuus/paremmuus ensin laboratorio-olosuhteissa.

Asiakkainamme on laaja kirjo eri alojen yrityksiä, julkisia toimijoita sekä asunto-osakeyhtiöitä. Monien kanssa olemme toteuttaneet yhdessä useita hankkeita.

Teemme myös ns. asiantuntijalausuntoja riitatapauksissa tai esim. vakuutusyhtiöiden vahinkotapausten arvioinnissa.  Laboratoriomme on tässä erityisasemassa, koska voimme siellä toistaa vahinkotapahtumia ja sen kautta arvioida vahingon syytä.

Voimme antaa muutos-, korjaus-, saneeraus- tai modernisointitoimenpiteistä tarpeiden mukaan joko suppeammat ohjeet tai tehdä valmiin kokonaissuunnitelman.

SUUNNITTELUPALVELUT

MITTAUSPALVELUT

VIIMEISIMMÄT ARTIKKELIT

HALUATKO LISÄTIETOJA?

Etkö löytänyt etsimääsi tai haluatko lisätietoja palveluistamme?

Scroll to Top