Yritys

YRITYKSEN ARVOT

Luotettava kumppani

Teknisesti kyvykäs

Ketterästi toimiva

Pitkäaikainen toimija, jossa yhdistyvät

Työnantajana haluamme tarjota luotettavan työyhteisön, jossa voi toimia kannustavassa ja avoimessa ilmapiirissä, nauttien samalla viihtyisästä työympäristöstä ja houkuttelevista työsuhde-eduista.

YRITYKSEN HISTORIA

Insinööritoimisto W. Zenner Oy:n perusti Wolfgang Zenner vuonna 1972. Asiakkainamme on isoja ja pieniä yrityksiä, julkishallinnon toimijoita, tuotantolaitoksia, laitevalmistajia, rakennusliikkeitä ja asunto-osakeyhtiöitä sekä yksityisiä henkilöitä.

Toimintamme ydintä on aina ollut vahva LVI- tekninen ja akustinen osaaminen, mutta kiinnostuksemme uusiin asioihin ja ongelmien ratkomiseen on tuonut meille merkittävää erityisosaamista. Haluamme löytää asiakkaillemme heitä parhaiten palvelevan ratkaisun!

Hyvä esimerkki erityisosaamisestamme on LVI- ja äänitekninen laboratorio, joka perustettiin jo 1970-80 -luvun vaihteessa. Se syntyi kiinnostuksesta tekniikkaan ja sen kehittämiseen. Putkipostijärjestelmäosaamisemme juuret ovat 1990-luvun alussa alkaneessa HYKS-yhteistyössä.

Yhä kasvavana alana akustiikkasuunnittelu on ollut meillä jo pitkään palveluvalikoimassa. 2010-luvulla akustinen suunnittelu on alkanut nousta kiinteäksi osaksi rakennussuunnittelua. Huomioimme sekä uudisrakennusten että saneerauskohteiden ulkopuoliset äänet ja suunnittelemme akustiikan sisällä niin, että tila täyttää sille asetetut äänitekniset vaatimukset ja on viihtyisä ja meluton.

REKRYTOINTI

Avoimet työpaikat

OTA YHTEYTTÄ

Autamme löytämään ratkaisuja ongelmiin

Scroll to Top