Yritys

Insinööritoimisto W. Zenner Oy:n ydinosaamista ovat LVI- ja akustiikkasuunnittelu. Pitkä kokemus, vahva asiantuntijuus sekä jatkuvasti päivittyvä projektiosaaminen ovat tehneet meistä luotettavan kumppanin eri kokoluokan hankkeisiin.

LVI-alalla suunnittelemme LVI-järjestelmiä uudis- ja saneerauskohteisiin. Lisäksi meillä on erityisosaamista sairaalatekniikasta sekä muista erikoisjärjestelmistä.

Erikoisuutemme on kaksi omaa, yhteensä yli 600 m²:n, hyvin varustettua, FINAS-akkreditoitua laboratoriota. Meiltä voit tilata kattavat akustiikka- ja LVI-alan mittaukset, jotka toteutetaan joko laboratorioissamme tai kentällä. Laboratoriotoimintamme hyödyttää asiakaskuntaamme laajemminkin, sillä sovellamme laboratoriossamme saamaamme tutkimustietoa jatkuvasti käytäntöön suunnitteluhankkeissamme.

Olemme akustiikkasuunnittelun ja -mittausten erikoisosaaja. Teemme huone- ja rakennusakustista suunnittelua esimerkiksi toimistoihin, tehtaisiin, kouluihin ja sairaaloihin sekä asuintaloihin. Akustiikka- ja melusuunnittelu ovat kaupunkien kasvaessa entistä tärkeämpiä. Suunnittelukohteitamme ovat niin rakennusten sisätilat kuin alueiden kaavoitukseen liittyvät melusuunnittelun osa-alueet.

Olemme ylpeitä erityisosaamisalueestamme: LVI- ja rakennusakustiikkaosaamisemme yhdistelmästä. Esimerkiksi vesikatolla LVI-laitteiden aiheuttama ääni ei ole vain yksittäisen laitteen meluhallinta, vaan kokonaisuus, johon voimme tarttua akustiikan laskentaohjelmillamme ja tuottaa mm. melukartat kiinteistönomistajan tueksi ja viranomaisille toimitettavaksi. Tämä sisältyy LVI-suunnittelun pakettiin.

Toinen osaamisalueemme on vesikalusteiden ja viemärimelun hallinta, jolle ei ole yhtä oikeaa ratkaisua, vaan se tulee laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi tarkastella aina tapauskohtaisesti.

Kuulumme tekniseen konsultointiin ja suunnitteluun erikoistuneiden yritysten muodostamaan Solwers-konserniin, jossa on n. 20 yritystä ja yhteensä 600 työntekijää Suomessa ja Ruotsissa.

SUUNNITTELUPALVELUT

MITTAUSPALVELUT

VIIMEISIMMÄT ARTIKKELIT

HALUATKO LISÄTIETOJA?

Etkö löytänyt etsimääsi tai haluatko lisätietoja palveluistamme?