Suunnittelupalvelut

AKUSTIIKKASUUNNITTELU

akustiikka

Ääneneristävyys

Huone- ja tila-akustiikka

Meluselvitykset ja -mallinnukset

Ympäristömelutorjunta

Laitteiden meluntorjunta

Tärinämittaukset

Tärinä- ja runkomelu

Paranna ääneneristävyyttä ja luo viihtyisämpi ääniympäristö! Erikoisosaamistamme on ääneneristävyyden parantaminen rakennuksissa ja tiloissa. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, joiden avulla saavutetaan tarkoituksenmukainen ja viihtyisä ääniympäristö.

Analysoimme tarkasti melun lähteitä ja leviämistä eri ympäristöissä. Hyödynnämme uusinta teknologiaa tarjotaksemme tarkkoja meluselvityksiä ja -mallinnuksia sekä kehitämme tehokkaita meluntorjuntaratkaisuja.

Osallistumme aktiivisesti ympäristömeluntorjuntaan, tarjoten suunnittelu- ja konsultointipalveluita eri toimialoille. Tavoitteenamme on vähentää haitallista melua ympäristössä ja parantaa elinympäristön laatua.

Tarjoamme myös räätälöityjä ratkaisuja laitteiden meluntorjuntaan teollisuudenaloilla sekä suoritamme tarkkoja melu- ja tärinämittauksia rakennuksissa ja infrastruktuurikohteissa. Autamme suunnittelemaan ja optimoimaan huone- ja tila-akustiikkaa, luoden miellyttäviä äänimaisemia eri tiloihin.

Kokonaisvaltaiset ratkaisumme tärinän  ja runkomelun vähentämiseksi parantavat käyttäjien ja ympäristön viihtyvyyttä rakennuksissa ja infrahankkeissa.

LVIA-SUUNNITTELU

LVIA

Vesi ja viemäri

Lämpö

Jäähdytys

Ilmastointi

Rakennusautomaatio

Asiantuntijalausunnot

Suunnitteluosaamisemme pääalueet ovat vesi- ja viemäri-,  lämmitys-, jäähdytys-, ilmastointi-ja rakennusautomaatiosuunnittelu. Olipa kyseessä uudisrakennus tai saneerausprojekti, meidän suunnittelualan asiantuntijoidemme osaaminen kattaa laajan kirjon rakennustyyppejä, kuten asuin-, toimitila- ja tuotantorakennuksia eri aikakausilta.

Suunnittelun jälkeen kilpailutamme hankkeita ja suoritamme myös niiden varsinaista valvontaa sekä suunnittelijavalvontaa. Erilaiset kilpailutus- ja urakkamuodot valitaan tilaajan tavoitteiden ja hankkeen luonteen perusteella.

Tarjoamme asiantuntijalausuntoja, jotka perustuvat vankkaan tietämykseemme alasta. Luota meihin hankalissakin kysymyksissä – ratkaisumme perustuvat pitkäaikaiseen kokemukseen ja uusimpaan tutkimustietoon.

ENERGIA- JA ELINKAARISUUNNITTELU

Energia

Energiasuunnittelu

Energialaskelmat

Energiatuottavuuden optimointi

Olosuhdesimuloinnit

Elinkaari- ja energiasuunnittelu käsittää koko kiinteistön ja rakennuksen elinkaaritarkastelut sekä energiatehokkuuden arvioinnin ja simuloinnin. Lisäksi mallinnetaan, mitataan ja varmistetaan tarkoituksen- ja määräysten mukaiset sisäilman olosuhteet.

Tiedä tarkasti, miten energiaa käytetään. Energialaskelmamme antavat sinulle selkeän kuvan energiankulutuksesta, auttaen tunnistamaan säästömahdollisuudet ja tehostamaan resurssien käyttöä.

Tavoitteenamme on optimoida energiatuottavuutesi. Käytämme innovatiivisia ratkaisuja varmistaaksemme, että energiankulutuksesi on optimaalisella tasolla ilman, että luovut mukavuudesta tai toiminnallisuudesta.

Olosuhdesimulointimme auttavat luomaan optimaaliset sisäolosuhteet, varmistaen viihtyisän ympäristön niin työpaikalla kuin asumisessa.

ERIKOISJÄRJESTELMÄT

erikoisjärjestelmät

Paineilma- ja kaasuputkistot

Kryogeeniset järjestelmät

Savukaasujärjestelmät

Prosessiputkistot

Laajat putkipostijärjestelmät

Meillä on laaja kokemus erikoisjärjestelmistä mm. erilaisten teollisuusprosessilaitteiden ja – järjestelmien suunnittelusta.

Osaamisemme kattaa lisäksi mm. kaasu-, nestemäisten kaasu- ja savukaasujärjestelmien suunnittelun. Olipa kyseessä teollisuus- tai kaupallinen projekti, suunnittelemme tehokkaat ja turvalliset erikoisputkistot kuten paineilma- ja kaasuputkistot, jotka vastaavat vaativiinkin tarpeisiin.

Innovatiiviset ja tarkat suunnitteluratkaisumme kryogeenisiin järjestelmiin varmistavat, että kylmätekniikka toimii optimaalisesti niin teollisuudessa kuin laboratorioissa.

OTA YHTEYTTÄ

Autamme löytämään ratkaisun ongelmaan

Scroll to Top