Apua tuotekehitysprosessiin

Insinööritoimisto W. Zenner tarjoaa LVI- ja äänilaboratoriotestausten yhteydessä asiakkaille myös tuotekehitystä.

Insinööritoimisto Zennerin ylpeys on oma, hyvin varustettu Finas-akkreditoitu laboratorio, missä tehdään laitevalmistajille esimerkiksi laitteiden tyyppihyväksyntään liittyviä akustisia, virtaus- ja lämpöteknisiä testejä. Vuosikymmenten kuluessa laboratoriossa on testattu hyvin suuri määrä erilaisia kojeita ja laitteita, minkä ansiosta toimistolla on niiden toimintaan liittyvää erityisosaamista ja ongelmien ratkaisukykyä.

DI Johannes Usano

”Sen lisäksi että teemme laboratoriomittauksia, voimme myös tarjota asiakkaalle tuotekehitystä, jos siihen on tarvetta esimerkiksi rajallisten henkilöresurssien vuoksi. Tarvittaessa voimme tehdä hienosäätöjä ja muutoksia testattaviin tuotteisiin. Asiakas saa halutessaan olla mukana mittauksissa. Voimme testata pienten muutosten aiheuttamat vaikutukset välittömästi, niin että niitä ei tarvitse lähettää takaisin laitevalmistajalle. Tämä tuo kustannustehokkuutta tuotekehitysprosessiin”, kertoo laboratoriovastaava, DI Johannes Usano Insinööritoimisto W. Zenneriltä.

Ulkoisten mittalaitekalibrointien lisäksi insinööritoimisto kalibroi omia mittalaitteitaan säännöllisesti ja tarjoaa myös esim. virtauksen, paineen lämpötilan ja akustisten suureiden kalibrointia muillekin.

Kattava valikoima LVI- ja äänimittauksia

Testattavien tuotteiden kirjo on laaja: se kattaa useita erilaisia LVI-teknisiä laitteita ja rakennustuotteita. Virtaus- ja lämpöteknisiä testauksia tehdään ilmanvaihtolaitteille (päätelaitteet, puhaltimet, ilmanvaihtokojeet) sekä vesi- ja viemärilaitteille (vesikalusteet, hanat, venttiilit, viemärit), ja rakennusmateriaaleista testataan tuotteiden akustisia ominaisuuksia mm. taustamelultaan hiljaisessa maanalaisessa kaiuntahuoneessa.

Laboratoriotestausten lisäksi asiakkaat voivat tilata tarvittaessa mallinnusta ja laskentaa esimerkiksi virtaus-, lämpö- ja äänitekniikkaan liittyen.

”Erikoisosaamistamme ovat virtaustekniikan, termodynaamisten ominaisuuksien ja akustiikan laboratoriomittaus ja -testaus.  Palvelemme laboratoriossamme asiakkaitamme – niin suuria kuin pieniä yrityksiä – koko tuotekehitysprosessin ajan, alkuvaiheesta aina akkreditoituihin lopputestauksiin asti,” sanoo Johannes Usano.

Lue lisää Zennerin laboratoriomittauksista

SUUNNITTELUPALVELUT

LVI-suunnittelu

Akustiikkasuunnittelu

Putkipostisuunnitelu

MITTAUSPALVELUT

VIIMEISIMMÄT ARTIKKELIT

HALUATKO LISÄTIETOJA?

Etkö löytänyt etsimääsi tai haluatko lisätietoja palveluistamme?

Scroll to Top