Insinööritoimisto W. Zenner Oy varmistaa toiminnan kasvun ja kehittymisen – liittyy osaksi Solwers-konsernia

Insinööritoimisto W. Zenner Oy liittyy osaksi Solwers-konsernia. Rakennusalan kokeneista erikoisasiantuntijoista koostuvaan Solwersiin kuuluu nyt tehdyn kaupan myötä kaikkiaan kymmenen yhtiötä, joissa työskentelee runsaat 200 henkilöä.

TJ Laila Zenner

Insinööritoimisto W. Zenner Oy jatkaa toimintaansa omana yrityksenä ja omissa toimitiloissa.  Laila Zenner kuuluu edelleen yrityksen omistajiin ja jatkaa yrityksen toimitusjohtajana. 

– Yrityskaupan myötä meille tulee mahdollisuus kasvuun ja kehittymiseen aivan uudella tavalla. Näen yhtiön organisaation vahvistamisen tarjoavan elämäntyölleni pitkäaikaista jatkumoa ja näen tulevaisuuden valoisana, sanoo toimitusjohtaja Laila Zenner.

Solwersin keskeisenä liikeideana ovat kustannustehokkaat ja kannustavat työyhteisöt, joissa on minimoitu turha byrokratia ja raportointi. Tämä antaa yhtiöiden asiantuntijoille mahdollisuuden keskittyä täysipainoisesti asiakasprojektien korkealaatuisten ratkaisujen hoitamiseen.

Solwersin tavoitteena on koota oman alansa parhaat tekijät yhteen. Strategiana on laajentua edelleenkin huippuyhtiöiden verkostona. Kilpailukykymme perustuu kokeneiden ja erikoistuneiden yhtiöiden verkostoon ja jokaisen verkostossa mukana olevan yhtiön omaan toimintaan. Kaiken lisäksi hyötynä on verkoston tuoma lisätuki toiminnan kehittämiseen ja asiakaspalveluun. 

Lisätietietoja:

Insinööritoimisto W. Zenner Oy, Laila Zenner, 040-9004777, www.zenner.fi

Solwers Oyj:   Leif Sebbas hall.pj, leif.sebbas@solwers.com , 0500–447 744, www.solwers.com

 

SUUNNITTELUPALVELUT

LVI-suunnittelu

Akustiikkasuunnittelu

Putkipostisuunnitelu

MITTAUSPALVELUT

VIIMEISIMMÄT ARTIKKELIT

HALUATKO LISÄTIETOJA?

Etkö löytänyt etsimääsi tai haluatko lisätietoja palveluistamme?

Scroll to Top