Historia

Insinööritoimisto W. Zenner Oy:n perusti Wolfgang Zenner vuonna 1972. Asiakkainamme on isoja ja pieniä yrityksiä, julkishallinnon toimijoita, tuotantolaitoksia, laitevalmistajia, rakennusliikkeitä ja asunto-osakeyhtiöitä.

Toimintamme ydintä on aina ollut vahva LVI- tekninen ja akustinen osaaminen, mutta kiinnostuksemme uusiin asioihin ja ongelmien ratkomiseen on tuonut meille merkittävää erityisosaamista. Emme anna periksi ennen kuin olemme löytäneet asiakkaalle sopivan ratkaisun!

Hyvä esimerkki erityisosaamisestamme on LVI- ja äänitekninen laboratorio, joka perustettiin jo 1970-80 -luvun vaihteessa. Se syntyi kiinnostuksesta tekniikkaan ja sen kehittämiseen. Putkipostijärjestelmäosaamisemme juuret ovat 1990-luvun alussa alkaneessa HYKS-yhteistyössä.

Yhä kasvavana alana akustiikkasuunnittelu on ollut meillä jo pitkään palveluvalikoimassa. 2010-luvulla akustinen suunnittelu on alkanut nousta kiinteäksi osaksi rakennussuunnittelua. Huomioimme sekä uudisrakennusten että saneerauskohteiden ulkopuoliset äänet ja suunnittelemme akustiikan sisällä niin, että tila täyttää sille asetetut äänitekniset vaatimukset ja on viihtyisä ja meluton.

SUUNNITTELUPALVELUT

MITTAUSPALVELUT

VIIMEISIMMÄT ARTIKKELIT

HALUATKO LISÄTIETOJA?

Etkö löytänyt etsimääsi tai haluatko lisätietoja palveluistamme?

Scroll to Top